OXC Aqua Evo Adventure Top Tube Pack

50.00 sis. alv 24%

OXC Aqua Evo Adventure Top Tube Pack

Esittelemme Aqua Evo Adventure Top Tube Packin – täydellisen kumppanin eeppisiin pyöräretkiin ja haastaviin sääolosuhteisiin.

Rakennettu kestämään jopa äärimmäisimpiä ympäristöjä, tämä 1,5 litran vesitiivis laukku sopii täydellisesti pitkille viikonloppuseikkailuille tai pidemmille pyöräretkille. Sen IPX6-luokituksen vesitiivis rakenne varmistaa, että varusteesi pysyvät kuivina, oli sää mikä tahansa.

Valmistettu kestävästä ripstop-materiaalista ja varustettu kahdella kiinnityshihnalla, tämä laukku on helppo asentaa ja irrottaa pyörästä, mikä mahdollistaa nopeat säädöt matkan varrella.

Valmistettu erittäin kevyestä 400D Ripstop TPU -materiaalista ja hitsatuilla saumoilla, tämä laukku tarjoaa sekä kestävyyttä että luotettavuutta.

Pakkaa seikkailuun varustettuna luottavaisin mielin, kiitos universaalin yläputken kiinnityksen ja kätevän ylävetoketjun. Tilavuudeltaan 1,5 litraa ja painoltaan vain 60 grammaa, se tarjoaa riittävästi tilaa ilman tarpeetonta tilavuutta matkalla.

Mitat: 35 x 15 cm (P x L)

4 varastossa

HUOM!
  • Osa pyörien koko luokista on laatikossa
  • Tilaukset ei vielä toiminnassa. Olkaa yhteydessä myymälään sähköpostitse, jos haluatte tilata tuotteet/tuotteita, toimitamme ne kyllä: info@espoontorinpyora.fi
  • Lähetyshinnat: Pyörät 50€, Tuotteet 10€
  • Alennukset koskevat myymälässä olevia tuotteita, kysy tarvittaessa tarjousta
Tuotetunnus (SKU): 5030009429293 Osasto: